Peugeot Meeting - Registratie

Door het bezoeken van “Peugeot Meeting” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “Peugeot Meeting”, “https://www.peugeot-meeting.nl/forum”), ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “Peugeot Meeting” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Ga je niet akkoord met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “Peugeot Meeting”. Blijf je gebruik maken van “Peugeot Meeting”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Op het forum gelden forumregels. Deze regels kan je nalezen in het forum gedeelte onder “algemeen - forum”. Bij het aanvaarden van de registratievoorwaarden ga je ook akkoord met de forumregels zoals omschreven. Verplicht voorstellen is 1 van de onderdelen van de forumregels, je wordt verzocht dit te doen alvorens je jouw eerste bericht op het forum plaatst.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboardoplossing die is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpbb.com en via de Nederlandstalige website www.phpbb.nl. De phpBB-software maakt internetgebaseerde discussies mogelijk. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor wat wordt toegestaan of juist geweigerd als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Meer informatie over phpBB kun je vinden op https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige website www.phpbb.nl.

Je verklaart geen berichten te plaatsen die kwetsend, obsceen, vulgair, lasterlijk, haatdragend, dreigend, seksueel georiënteerd of enig ander materiaal bevat die de wetten van je eigen land, het land waar “Peugeot Meeting” is gehost of internationale wetgeving kunnen schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je provider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “Peugeot Meeting” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord, dat de informatie die je bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zónder je toestemming, kan “Peugeot Meeting” nóch phpBB verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.